Badgehouders, naambadges en congresbadges voor beurzen en congressen

Een hard plastic badgehouder, ideaal voor bijv. securitycardsLizacards levert voor veel congressen en evenementen de naambadges of congresbadgehouders. Vaak zijn deze badges voorzien van een pasfoto (ID-card) of worden ze ook voor toegangscontrole (chipcard) gebruikt. Het is dan erg handig de congresbezoekers niet alleen de mogelijkheid van een sleutelkoord aan te bieden, maar tevens de mogelijkheid te geven de plastic kaart te dragen in een zogenaamde badgehouder. Lizacards levert van eenvoudige badgehouder (plastic hoesje met een veiligheidsspeld) tot zeer luxe congresbadgehouder die bijvoorbeeld afsluitbaar zijn, gehecht kunnen worden aan een koffer of geschikt zijn voor de berging van 2 kaarten.

Plastic kaarthouders ook veel gebruikt op de bouwplaats of in het ziekenhuis

Vanzelfsprekend zijn er meer plaatsen waar behoefte is aan een kaartdrager. In ziekenhuizen, op de bouwplaats, in kantoren, op steeds meer plaatsen moeten mensen zich kunnen identificeren met een plastic kaart met pasfoto. Ook is het handig om de kaarthouder dan aan een nekkoord (lanyard of sleutelkoord) of aan een clip mee te kunnen dragen.

Wanneer u meer wilt weten over een persoonlijke plastic kaart, klik dan hier.

Naamkaarthouders voor congresbadges en ID-cards

Als badgehouders of juist de ID-cards maar tijdelijk gebuikt hoeven te worden, denkt u aan congressen, evenmenten of tijdelijke bezoekers van en bedrijf, dan loont het zeker om te kiezen voor een zachte kunststof naambadgehouder. Deze zijn immers een stuk goedkoper dan de hard plastic badgehouders. Het formaat is over het algemeen voor een gewone plastic kaart maar de afmetingen kunnen vanzelfsprekend verschillen.

Verschillende soorten naambadgehouders

Lizacards levert verschillende soorten naambadgehouders, bijvoorbeeld:

  • uitgerust met een veiligheidsspeld
  • geschikt voor 2 kaarten naast of onder elkaar
  • uitgerust met een bretelclip

Badgehouders van hard kunststof

Er zijn vele manieren om uw ID-card zichtbaar te dragen. In die situaties waarbij de ID-card veel wordt gebruikt is het goed om te kiezen voor een naamkaarthouder van hard kunststof. Deze badgehouders kunnen worden uitgevoerd voor:

  • gebruik voor magneetstripkaarten
  • gebruik voor chipcards
  • gebruik voor 2 kaarten in één houder
  • en voor afsluitbare houders.

Sommige van onze modellen badgehouders zijn uitgerust met een schuifmechaniek waardoor de kaart ook voor bijvoorbeeld toegang en betalingen goed bruikbaar blijft.

Belt u ons eens voor de mogelijkheden op 023-565 32 96.