Naambadges

Congresbadges, evenementpassen, beurspassen en VIP passen

U organiseert congressen, beurzen of (grotere) sportevenementen. En u wilt dat deelnemers, bezoekers en bijvoorbeeld artiesten zich kunnen legitiemeren. Er wordt dan vaak gekozen voor het drukken van op naam gestelde plastic kaarten. Op deze evenementspasen of congrespassen worden dan bijvoorbeeld pasfoto, persoonsgegevens en soms ook een barcode vermeld. Hiermee legitimeren de deelnemers zich, krijgen zij toegang tot bepaalde ruimtes of kunnen (zie de Triathlon-pas hiernaast) tussentijden bij sportevenementen worden vastgelegd.

Belt u met Lizacards voor mee informatie: 023 - 565 32 96

 

Het uitgeven van beurspassen

Veel organisatoren van beurzen kiezen ervoor om aan de bezoekers van tevoren een beurspas met de persoons- en bedrijfsgegevens toe te sturen. Tijdens de beurs kan zo worden vastgelegd wie de beurs daadwerkelijk heeft bezocht en ook de standhouders kunnen, door het scannen van een barcode, eenvoudig vastleggen wie hun beurs heeft bezocht. Lizacards verzorgd dit voor diverse beurzen. Niet alleen verzorgen wij dan de beurspas maar wij sturen deze ook van te voren toe, eventueeel met andere beursbescheiden.

Het printen van congresbadges

Vaak moet een behoorlijk bedrag betaald worden voor deelname aan een congres. En dan wilt u natuurlijk niet dat er misbruik wordt gemaak. Een op naam gestelde congresbadge is hiervoor de oplossing. En Lizacards verzorgt hiervoor het totale pakket van produktie en personalisatie tot verzending en de levering van eventueel benodigde hardware.

U wilt een ID-card voor uw evenement.

U organiseert evenementen als bijvoorbeeld een muziekfestival of sportwedstrijd. En dan wilt u dat VIP's en bijvoorbeeld artiesten of deelnemers in bijvoorbeeld een VIP-ruimte extra welkom zijn. Met het uitgeven van op naam gestelde VIP-passen of evenenemtspassen regelt u dit op een comfortabele manier. Lizacards is graag uw partner voor het volledige traject, van produktie tot levering van plastic kaartprinters die u bij de toegang kunt plaatsen.

U kunt hier lezen hoe u zelf uw naambadges print.