Sleutelkoorden voor het dragen van allerlei soorten pasjes

Verschillende soorten lanyardes op een rijEen handige en veelvoorkomende manier om ID-cards, naambadges, toegangspassen etc. bij u te dragen is doormiddel van een keycord (ook wel lanyard of sleutelkoord genoemd). Bij Lizacards is het mogelijk om deze mee te laten leveren met uw kaartjes.

 

Pers

Wij hebben bijvoorbeeld lanyards met de woorden "PRESS" en "PERS" als opdruk op voorraad. Deze koorden worden vaak door omroepverenigingen e.d. besteld die ook hun perskaart bij ons laten drukken.

 

Veelgebruikte toepassingen

Het is echter ook een veelgebruikt accessoire op congressen, beurzen, bedrijfsuitjes(feestjes) en andere gelegenheden waarbij verlangt wordt dat een ID kaart, naambadge o.i.d. zichtbaar gedragen wordt.

 

Opties

Lanyards zijn er in verschillende diktes, kleuren en met verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verlengstuk met een buckle. Een buckle is een plastic sluiting, die het gemakkelijk maakt om het uiteinde met de kaart eraan los te koppelen. Ook is er de zogenaamde 'safety closure' optie. Dit houdt in dat er een plastig sluiting in uw nek zit die losschiet zodra er stevig aan uw keycord getrokken wordt. Dit is een stuk veiliger dan wanneer hij om uw nek blijft zitten.

 

Opdruk

Wanneer u uw lanyard bedrukt wilt hebben zijn hier ook verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende is een éénkleurig lanyard met een éénkleurige opdruk er op. U kunt echter ook kiezen voor meerdere kleuren en zelfs uw logo in fullcolor opdruk is mogelijk.

Heeft u vragen? Wilt u een offerte? Bel ons gerust! Een van onze medewerkers zal u voorzien van een professioneel advies!