BestCards levert EMV4102 en TK4102 contactloze chipkaarten

De techniek van EMV 4102

De EMV4102 chipkaarten werken contactloos. Dat wil zeggen dat u de kaart op ongeveer 10 cm. van de lezer houdt en dat de lezer dan de in de chip opgenomen unieke nummer kan lezen. Deze chipkaarten werken op basis van 125khz en hebben een 8 byte chip aan boord. Gelijkwaardig aan de EMV4102 is de zogenaamde TK4100 kaart. Deze kaart heeft dezelfde specificaties maar is ongeveer 15 tot 20% goedkoper.

De toepassingen van EMV 4102 en TK 4100

De kaarten worden meer en meer gebruikt als alternatief voor de traditionele klantenkaart met barcode of magneetstrip. Toepassingen vinden we bij bijvoorbeeld fitnesscentra, zonnebankstudio's en voor de toegang bij bedrijven.

Onbedrukte kaarten

Lizacards heeft altijd onbedrukte EMV 4102 en TK4102 kaarten op voorraad die u zelf kunt printen. Ook kunnen wij uit deze voorraad binnen 3 werkdagen dubbelzijdig in full color geprinte kaarten leveren. Voor grotere oplagen kiest u prijstechnisch beter voor voorbedrukte kaarten.

Voorbedrukte kaarten

Voor grotere oplagen (vanaf circa 300 stuks) kunt u, met het oog op de prijs, beter kiezen voor in offset voorbedrukte kaarten. Uw kaarten worden in dit geval in uw huisstijl dubbelzijdig in FC bedrukt. Ook bestaat de mogelijkheid een unieke barcode, kaartnummer of persoonsgegevens op de kaart op te laten nemen.