Cadeaukaarten, giftcards en cadeaucards

Onder de titel cadeaukaarten hebben wij allerlei vormen van klantenkaarten opgenomen. Vanzelfsprekend hebben we het hier over plastic kaarten op creditcard formaat. Kenmerkend is dat al deze kaarten vaak worden ingezet om de klantenbinding te vergrootten en om nieuwe klanten binnen te halen.

Cadeaukaarten en giftcards zorgen snel voor meer omzet!

Stijlvolle cadeaucard om iets te vierenGiftcards oftewel cadeaukaarten zijn overgewaaid uit de Verenigde Staten en zijn eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei kaarten waar een waarde op zit. De cadeaucard wordt vaak van een extra feestelijke uitstraling voorzien en samen met een aantrekkelijke cadeauverpakking aan iemand gegeven die een cadeautje verdient. Met de waarde die op de kaart is gezet kan de gebruiker op het moment dat het hem of haar uitkomt een bepaald product kopen.

Cadeaukaarten voor verschillende doeleinden

Cadeaukaarten maken een eenmalig event voor bijvoorbeeld uw personeel. Maak een bijzonder en feestelijk design en doe het uw personeel cadeau. U bepaalt het budget dat erop komt te staan.
Wilt u zorgen voor meer omzet? Hoe vaak komt het wel niet voor dat klanten een winkel of webshop binnenkomen maar niet goed weten wat ze iemand cadeau moeten doen. Een cadeaukaart is dan de perfecte oplossing. De klant bepaalt hoeveel geld er op de kaart komt te staan. Met een aantrekkelijk design is een cadeaukaart erg leuk om weg te geven met bijvoorbeeld een verjaardag, moederdag of afstuderen.

De voordelen van cadeaukaarten maken

  1. Cadeaukaarten zorgen voor meer omzet
  2. Goed voor nieuwe klanten
  3. Ieder bedrag kan op de cadeaukaart gezet worden
  4. U kunt uw imago versterken met een cadeaukaart
  5. Moderner dan papieren cadeaukaarten
  6. Online checken wat er op de cadeaukaart staat
  7. Fraude is niet mogelijk

Zelf cadeaukaarten maken

Wanneer u zelf uw cadeaukaart wilt ontwerpen kan dat heel gemakkelijk bij Lizacards. Met uw eigen huisstijl en design maakt u een ontwerp geheel naar uw eigen wensen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw ontwerp op hoge kwaliteit plastic kaarten wordt gedrukt. Uiteraard modern op creditcard formaat.

Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen via 023-565 32 96.

Vaak wordt verder gekeken naar meer informatie over onze plastic kaarten.