Wij drukken graag en professioneel uw ID cards, schoolpassen en legitimatiebewijzen

Bezoekerspas CapricornSteeds vaker is het noodzakelijk dat men zich kan legitimeren. Denkt u eens aan:

  • scholen: waar een ID-card ook gebruikt kan worden voor het betalen in de schoolkantine;
  • evenementen: waar VIPS of vrijwilligers met een ID-card met pasfoto kunnen worden uitgerust;
  • bedrijven of instellingen: waar bezoekers een bezoekerspas en medewerkers een eigen ID-card moeten dragen
  • thuiszorgorganisaties: voor de legitimatie van uw buitendienstmedewerkers door middel van de ID-card
  • kranten die voor hun journalisten een perskaart willen uitgeven

leerlingpas voor het kaj munk collegeOok wanneer u een sportpas of verenigingspas met foto wil uitgeven is het goed om eens met Lizacards contact op te nemen.

Belt u voor advies met Lizacards: 023 - 565 32 96.

Van advies, via ontwerp naar productie van ID-cards

Misschien is het nodig om uw pas met beveiligingstechnieken uit te rusten. Bijvoorbeeld door opname op de ID card van een hologram, gebruik van onzichtbare of ultraviolette inkt of de inzet van andere beveiligingstechnieken.

Ook als het gaat om de te kiezen techniek voor uw ID card

Vaak moet de ID-card voorzien zijn van extra techniek. Bijvoorbeeld voor het openen van een deur, de betaling in het bedrijfsrestaurant of het gebruik van een afdelingsprinter. Hiervoor is het mogelijk de kaart uit te rusten met chip (contact- of contactloos), RFID-antenne of HICO- of LOCO magneetstrip. Bel ons eens!

Maar ook accessoires voor de ID-card

Vaak is het niet handig om uw medewerker alleen een gepersonaliseerde kaart te geven. De ID-card moet immer vaal worden getoond of u gebruikt de kaart ook als toegangspasje. Een sleutelkoord of lanyard maakt de zichtbaarheid een stuk groter. Maar ook kaarthouders of badgehouders voor 1 of meerdere kaarten tegelijkertijd kunnen het gebruiksgemak flink vergrootten.

Uw ID-card zelf uitgeven

Soms is het handiger om evenementpassen en evenementkaarten, entreebewijzen, toegangspassen of schoolpassen zelf te kunnen printen. Wij leveren verschillende soorten kaartprinters, eventueel compleet met gebruiksvriendelijk kaartprintsoftware en als u dat wilt inclusief fotostudio. Zo heeft u alles zelf in handen.

Kortom,
Lizacards levert graag uw ID-Card, indien gewenst uitgerust met zichtbare of onzichtbare beveiligingsopties. Mocht u alleen voor een korte termijn kaarten willen uitgeven, bijvoorbeeld bij een evenement, denkt u dan eens aan het huren van onze apparatuur.

Vaak wordt ook gekozen voor meer informatie over PVC cardprinters.