Personeelspasjes en toegangspasjes snel en eenvoudig bestellen

Bezoekerspas CapricornVeel bedrijven en instellingen werken met een personeelspas. Niet alleen om de medewerkers zich in het bedrijf te kunnen laten legitimeren. Ook wordt deze plastic pas ingezet om de bedrijfstrouw te vergrootten. Bijvoorbeeld door het organiseren van specifieke kortingen bij bedrijven in de buurt.

Adviseren over personeelspassen

Wij produceren jaarlijks vele honderden personeelspassen. Vaak wordt er voor gekozen om de personeelspassen door ons op afroep te laten produceren. Wij hebben in dat geval uw basis-layout in ons printsysteem opgenomen. Wanneer u nieuwe personeelspassen nodig heeft hoeft u alleen een pasfoto en de personeneelsgegevens aan ons te mailen. Binnen een dag of vier heeft u de geheel in FC geprinte personeelspassen met pasfoto in huis.

Personeelspas koppelen met kassasysteem of toegangscontrole

Lizacards adviseert regelmatig aan grotere bedrijven en instellingen over de manier waarop de personeelspas (met - of zonder pasfoto) ingezet kan worden om meerdere doelen te behalen. Zo realiseren wij vaak koppelingen met het kassasysteem in het personeelsrestaurant of met het toegangscontrolesysteem.

Meer informatie over zelf uw personeelspassen printen

...