Card printers en pasjes printers!

Alleen een echte specialist kan u goed helpen bij de aanschaf van een card printer ofwel pasjes printer. Er zijn verschillende soorten en maten. Lizacards.coom kan u helpen bij het kiezen van de juiste cardprinter. Wij bieden een aantal merken aan, waarmee wij erg goede ervaringen hebben. Uiteraard kunnen we u, welke pasjes printer u ook kiest, voorzien van alle benodigde accessoires om hem ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken. We geven op deze pagina meer informatie over de verschillende soort cardprinters die wij aanbieden.

HITI card printer

Cardprinters van Hiti komen uit Azië en worden steeds meer verkocht op de Europese markt. Het bijzondere van Hiti card printers is dat ze uitbreidbaar zijn en dat geeft de mogelijkheid om de card printers in een later stadium aan te passen.
Lees meer over HITI card printer >

Fargo card printer

Card printers van Fargo behoren tot de top van de wereld. Printers van Fargo zijn gespecialiseerd in het maken van plastic cards. Fargo cardprinters voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wilt u fullcolor afdrukken in hoge kwaliteit of juist snel kunnen printen?
Lees meer over Fargo card printer >

Zebra card printer

U heeft vast wel eens gehoord van Zebra card printers. Zebra is dan ook een gevestigde naam op de printermarkt. Zebra streeft er naar een ruim aanbod aan printers te kunnen aanbieden. Ieder met zijn specifieke toepassing.
Lees meer over Zebra card printer >

Evolis card printer

Evolis bestaat al ruim 10 jaar in Nederland. Deze ruime ervaring resulteert in kwaliteit en gebruikersgemak. Ook Evolis heeft verschillende modellen die voor specifieke situaties geschikt zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan ter plekke pasjes printen op een evenement? Of misschien wilt u bijzondere pasjes maken om cadeau te doen aan uw klanten.
Lees meer over Evolis card printer >

Wij vinden het belangrijk dat u een pasjes printer kiest die het beste bij uw wensen en behoeften past. We helpen u dan ook graag bij het maken van uw keuze. Wellicht heeft u vragen, of zoekt u een andere pasjes printer? Neem gerust contact met ons op over de telefoon of via de e-mail. Wij staan u graag te woord!

...