Fargo HDP 5000 re-transfer cardprinter

De Fargo HDP 5000 kaartprinterDe Fargo HDP 5000 kaartprinter werkt volgens het revolutionaire principe van re-transfer printing. Hierbij wordt het kaartbeeld niet direct op een kaart geprint maar in een zogenaamde laminaat-film. Deze laminaatfilm wordt vervolgens in dezelfde printgang met warmte en druk op de kaart bevestigd. De printer(-kop) maakt hierdoor nooit contact met de kaart zelf wat een zeer hoge levensduur oplevert. Ook zijn op deze manier heel eenvoudig contact-chip kaarten van een opdruk te voorzien.

Hoge kwaliteit gekoppeld aan betrouwbaarheid en veiligheid

Doordat het printbeeld letterlijk tussen kaart en laminaat terecht komt ontstaat een zeer hoge slijtvastheid (die overigens met een extra laminaatfilm nog verder kan worden verhoogd). Uniek is ook dat u zogenaamd 'randaflopend' kunt printen, hierdoor ontstaat een afdruk kwaliteit die vergelijkbaar is met credit cards. Tot slot geldt dat de laminaatfilm alleen inclusief het printbeeld van de kaart verwijderd kan worden, fraude is hierdoor vrijwel uitgesloten.

Fargo HDP 5000 is standaard uitgerust met/voor:

  • enkelzijdig kaartprinten
  • USB- en ethernet-aansluiting
  • techniek middels re-transfer

Modulair uitbreidbaar (ook achteraf) middels:

  • station voor dubbelzijdig printen
  • coderen magneetstrippen
  • lezen en coderen chipcards
  • extra laminaatstation voor nog meer veiligheid

Kaartprintsoftware voor de Fargo HDP 5000 kaartprinter

Wij adviseren de software van CardFive. Hiermee kunt u zelf geavanceerde ontwerpen voor de productie van uw kaarten maken. Met de Premier en Professional versies van CardFive kunt u ook koppelen op tal van diverse programma's en kunt u tevens uw chipcards lezen en coderen.

Klik voor een interactieve product demonstratie van de Fargo HDP 5000

De brochure voor deze printer (pdf)