HITI card printer: snel, voordelig en goed uw card zelf printen

De HITI card printers kenmerken zich door een buitengewoon goede afdruk kwaliteit en veel gebruiksgemak tegen een buitengewoon goede prijs-prestatieverhouding. HITI is een Koreaanse leverancier van fotoprinters en plastic card printers. Al jaren bekend en nu ook sinds begin 2009 op Nederlandse markt verkrijgbaar. Naar onze mening (en wij leveren al meer dan 15 plastic card printers) maakt u met de HITI CS 200 eigenlijk de beste keus in dit marktsegment.

Uniek voor de Hiti printers in dit prijssegment is dat de card printers van HITI geleverd worden inclusief zeer adequate card printsoftware. En door een webcam aan uw pc aan te sluiten plaatst u snel en eenvoudig direct een (pas)foto op uw ID card.

Na de HITI Card Printer CS 310 nu de HITI Card Printer CS 200

Sinds juni 2011 leveren wij de opvolger van de HITI cs 320, de HITI CS 200 card printer. De nieuwe HITI CS200 card printers zijn buitengewoon compact van vorm en zijn, uniek in haar prijsklasse, later modulair uitbreidbaar. Zo kunt u later eenvoudig zelf modules plaatsen voor:

  • coderen van magneetstripkaarten
  • coderen en lezen van (contact en contactloze) chipkaarten
  • het dubbelzijdig printen
  • opname in een netwerk (ethernetkaart)

De HITI card printer CS 200  voor plastic cards kenmerkt zich door:

  • robuuste en degelijke uitvoering
  • zeer hoge kleurkwaliteit
  • zeer snelle afdruk van uw (kleuren)print
  • uiterst toegankelijke bediening
  • en een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding

Klik voor de laatste drivers voor de HITI card printer cs 200

Klikt u voor de personalisatie software van HITI

Oudere modellen, de HITI printer CS310 en de HITI printer CS 320

Dit vertelden wij in het verleden over de oudere modellen

HITI card printer CS 310 (enkelzijdig)

Deze ID card printer is de oplossing wanneer u incidenteel kaarten wilt afdrukken in kleine oplagen. De HITI printer CS 310 drukt bijna randaflopend in full color af, terwijl barcodes (een dimensionaal en tweedimensionaal) en tekst in hoge kwaliteit worden weergegeven. Deze HITI card printer is voorzien van een invoer van circa 100 kaarten terwijl ook het handmatig invoeren mogelijk is. De HITI CS 310 is voorzien van een USB aansluiting en volledig compatible met Windows XP, Server 2003 en Vista 34-bits. De HITI printer wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. De kaartprinter wordt geleverd met bijbehorende kaartprintsoftware.

Belt u ons voor een passend voorstel of maak gebruik van de speciale aanbieding elders op deze pagina voor een goede Hiti printer tegen een scherpe prijs, zeer compleet geleverd.

...