Kaartprintsoftware is dé manier om kaarten zelf te ontwerpen en te printen

Wanneer u met uw eigen kaartprinter aan de slag gaat raden wij aan een goed kaartsoftware pakket aan te schaffen. Hiermee kunt u uw eigen design maken en van handige tools gebruik maken, die het makkelijker maken om grote hoeveelheden kaarten te printen.

 

Wij leveren verschillende merken kaartprintsoftware:

Cardfive, Assure ID, Badgemaker, E-Media

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaarten met hetzelfde design, maar een andere naam en foto erop. Het kost erg veel tijd om dit handmatig te doen en met deze software is dit gemakkelijk te automatiseren. Geavanceerde versies maken bijvoorbeeld gebruik van de ODBC koppeling in windows. Zelfs het programmeren en instellen van magneetstrips (mits u de juiste printer daarvoor in huis hebt) behoort tot de mogelijkheden! We zetten op onze website de vier grootste namen voor u op een rijtje.

E-Media is een simpel en overzichtelijk programma om uw pasjes te maken en te printen

In E-Media kunt u, net als in andere kaartprintsoftware, uw kaart ontwerpen en invullen alvorens u hem print. In de pro-versie is het ook mogelijk om een ODBC koppeling te maken, naar bijvoorbeeld een excel-bestand. Ook is het mogelijk om magneetstrips te coderen via een gemakkelijke wizard in het programma. In de software zijn ook 22 type barcodes inbegrepen die u op uw kaart kunt zetten.