Zebra card printers: compacte en degelijke machines voor het zelf printen van pvc cards

De pvc card printers van Zebra kenmerken zich door robuustheid gepaard aan groot gebruiksgemak. Zebra levert card printers voor iedere toepassing, van receptiebalie tot semi-productiemachines. De printers van Zebra, en dan met name de kleinere modellen, kenmerken zich door een groot gebruiksgemak. Zo worden de linten bijvoorbeeld geleverd in een speciale cartridge waardoor het verwisselen van een printlint een fluitje van een cent is.

Waarvoor gebruikt u de Zebra Card printer?

De Zebra Card Printers zijn praktisch voor allerlei toepassingen.

Lidmaatschapspassen

Heeft u pasjes nodig voor de leden van uw vereniging? Met de Zebra Card Printer kunt u gemakkelijk pasjes maken. U print de pasjes wanneer het u uitkomt. Lang wachten op een drukken is niet nodig, u heeft de pasjes direct.

Collega kaarten

Voor de studenten op uw universiteit of school wilt u on demand pasjes kunnen printen. Helaas raken er vaak pasjes zoek en dan is het gemakkelijk als u direct een nieuw pasje kunt maken. Met de Zebra Card Printer kan dat.

Klantenkaarten

Klantenbinding is erg belangrijk en wat is nou idealer dan een klantenkaart? Met de Zebra Card Printer kunt u zelf uw klantenkaarten printen.

Op de toekomst voorbereid met Zebra card printers

Alle printers van Zebra kunnen af-fabriek worden uitgerust voor:

  • dubbelzijdig printen
  • coderen magneetstrips
  • lezen en coderen chipkaarten
  • een ethernetkaart voor gebruik in een netwerk

Voor de Zebra card printers zijn veel verschillende soorten linten beschikbaar. Zo kunt u met de printers van Zebra standaard in kleur en zwart printen. Maar met het juiste lint print u even gemakkelijk in bijvoorbeeld blauw, rood en groen maar ook zilver of goud opdruk behoort tot de mogelijkheden.

Kaartprintsoftware voor Zebra card printers

Standaard worden de printers van Zebra geleverd zonder kaartprintsoftware. Vaak is het mogelijk om vanuit uw eigen applicatie via de printerdriver te printen. Ook levert Zebra een eigen softwarepakket voor het ontwerp van uw kaarten. Wij raden voor de Zebra card printers de printsoftware van E-media of CardFive aan.

Van Eltron-printers naar PVC printers van Zebra

In 2008 heeft Zebra de Eltron-fabrieken overgenomen. Eltron-printers worden niet meer geleverd. Lizacards beschikt voor diverse modellen Eltron-printers nog wel over de noodzakelijk verbruiksmaterialen.