Lizacards drukt pasjes voor inhuldigingscrew NOS

Donderdag 18 april 2013

nos_inhuldigingkaartMaandag 30 april wordt de nieuwe koning van Nederland ingehuldigd. De NOS zal, net zoals vele andere omroepen, dit spektakel op de voet volgen en verslag doen van de gebeurtenissen. Voor deze belangrijke aangelegenheid hebben ze een speciaal team dat de hele dag in de weer is. Deze inhuldigingscrew hebben eigen perskaarten en Lizacards heeft deze mogen produceren.

Op de afbeelding rechts ziet u een klein voorbeeld van de voorkant van deze pas. Wij zijn uiteraard blij dat de NOS gekozen heeft om deze personeelspassen bij ons te laten maken. Lizacards wenst ze daarom ook veel succes met het verslaan van de inhuldiging op maandag 30 april aanstaande.

Voor meer informatie over: perskaarten, personeelspassen, id-cards

Wietpas drukken? Printsysteem voor coffeeshops

Hoofddorp, 10 januari 2012

Een voorbeeld van het blad van een wietplantVanwege nieuwe wetgeving omtrent het verkopen van cannabis, wordt het binnenkort verplicht voor coffeeshops om de zogenaamde 'wietpas' uit te geven aan hun klanten. Dit hoeft echter niet veel extra werk op te leveren! Lizacards heeft speciaal voor dit doeleinde namelijk een speciaal plastic pasjes pakket samengesteld, ideaal voor het snel en gemakkelijk uitgeven van wietpasjes, gewoon bij u in de zaak.

Het pakket om wietpassen mee te maken

Het bovengenoemde wietpas pakket bestaat uit: een kaartprinter (met benodigde drivers en software), 1000 (of meer) voorbedrukte wietpassen in uw eigen design en een camera om makkelijk pasfoto's mee te maken. Omdat het een pakket aanbieding betreft, draagt Lizacards er zorg voor dat alles naar behoren correspondeert.

Gebruik van het wietpas systeem

Een hiti cs200 kaartprinterDoor de aanschaf van dit speciale coffeeshop wietpas pakket kunt u op kinderlijk eenvoudige wijze wietpassen als identificatiekaart printen, die exclusief zijn voor uw coffeeshop. Geen gedoe met heen en weer mailen of pasfoto's die niet voldoen aan de eisen die eraan gesteld worden. Doordat de kaartjes die u uitgeeft voorbedrukt zijn, kunt u kiezen voor een mooi strak design in full-colour waar u alleen zelf nog de naam en foto op hoeft te printen.

Zo zijn de wietpasjes snel klaar en precies zoals u ze wilt hebben.

Bel ons gerust eens voor een uitgebreider advies! U kunt uiteraard ook mailen, of direct een offerte aanvragen!

Nieuwe website Lizacards

Hoofddorp, 22 december, 2011

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van Lizacards in de lucht. De naam is onveranderd, maar de website compleet is vernieuwd! We hebben ons best gedaan om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken en er zorg voor te dragen dat u alle informatie kunt vinden die u nodig heeft.

Informatie verstrekken

We hebben op onze nieuwe site de hoeveelheid informatie over onze producten zeer uitgebreid neergezet. Zo is het voor u makkelijker om uit te zoeken wat u precies nodig heeft en eventuele vragen die u heeft op de website beantwoord te krijgen. Zo is er een nieuw stuk over kaartprintsoftware, een uitgebreider stuk over printers en hebben we meer toepassingen voor plastic kaartjes op de website staan!

Contact

Wat ten opzichte van de oude website ook verbeterd is, is de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Zo is het telefoonnummer makkelijk op de website te vinden en kunt u direct vanuit de website mailen of zelfs een offerte aanvragen!

Gebruiksvriendelijk

Het nieuwe Lizacards is er op ingericht om gebruiksvriendelijk te zijn. Alles is overzichtelijk en logisch ingedeeld en u kunt makkelijk navigeren tussen verschillende onderwerpen, waar u informatie over wilt vinden. Waar u misschien wat minder aan heeft, maar wat wij erg leuk vinden, is dat het design, naast effectiever, ook mooier is geworden. Dat mooie design doet echter niet af aan de snelheid van de site, Lizacards is sneller dan ooit!

Toekomst

Met deze website kunnen we weer een tijdje door en zijn we goed voorbereid op de toekomst. Wij zijn echter in de overtuiging dat je nooit klaar bent met verbeteren. Zo zijn we bezig een "Lizacards-wiki" op te bouwen om op de website te plaatsen. Een online encyclopedie waarin u alles kunt vinden over de soms wat onbekende begrippen, die in de plastic kaarten wereld gebruikelijk zijn!

Vindcode heeft gekozen voor plastic pasjes en keytags van Lizacards.

Hoofddorp, 15 augustus 2011

Vindcode is een unieke dienst waarmee consumenten, gratis, waardevolle zaken van een unieke code kunnen voorzien. Op de site van vindcode (vindcode . nl ) is het eenvoudig om unieke vindcodes aan te vragen. Na activering van de codes kan de code op een waardevol voorwerp worden aangebracht. De eventuele vinder van het verloren voorwerp kan via het unieke nummer en de site van vindcode in contact treden met de eigenaar. De rechtmatige eigenaar blij en de eerlijke vinder wordt vast beloond met een aardige attentie.

Maar Vindcodes worden niet alleen via het internet uitgegeven.

Ook unieke vindcodes op plastic pasjes en keytags.

Vindcode geeft ook vindcodes uit op plastic pasjes (formaat kofferlabel) en op speciale keytags die aan de sleutelring kunnen worden bevestigd. En op deze manier wordt het voor bedrijven ook aantrekkelijk gemaakt om huisstijl pasjes of keytags met vindcode uit te geven.

Gekozen voor de plastic passen van Lizacards.

De plastic pasjes en keytags worden geproduceerd door Lizacards. Lizacards is producent van plastic kaarten die gebruikt worden als bijvoorbeeld customercard, spaarkaart, winkelpas of ID Card. Alle kaarten van Lizacards worden geproduceerd conform de internationale ISO 7810 standaarden. Naast producent van deze plastic pasjes is Lizacards ook leverancier van PVC cardprinters en van toebehoren als badgehouders, sleutelkoorden en lanyards.

Meer informatie over de Vindcode bij Arthur Schekermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via 024 - 35 55 636