Informatie over Lizacards en de producten die zij levert

Over Lizacards en de producten die zij levert

Tokens Unlimited

Lizacards is een zeer ervaren bedrijf op het gebied van plastic kaarten. Al sinds 1998 zijn wij actief op deze markt. Destijds onder de naam Tokens Unlimited en hielden wij ons naast plastic kaarten ook bezig met het maken en verwerken van papieren cadeaubonnen (Slijtersbon, Boekenbon, VVV-Irischeque). Aangezien de markt voor papieren cadeaubonnen  aanzienlijk gekrompen is, zijn wij een aantal jaren geleden volledig overgestapt op plastic kaarten.

BestCards

In 2009 hebben wij onze naam veranderd in BestCards. Met een uitgebreide en informatieve website waren wij veel bedrijven, omroepen en overheidsinstellingen van dienst op het gebied van plastic kaarten, ID-cards, giftcards, kaartprinters en aanverwant.

Lizacards

In 2012 was ons scala aan producten die wij verkopen dusdanig gegroeid dat een nieuwe naam nodig was. De Lizacompany was een feit. Als Lizacards zijn we uiteraard nog steeds een van de meest ervaren en langst bestaande experts op het gebied van plastic kaarten. Echter, als Lizacompany kunnen wij meerdere websites beheren, elk gespecialiseerd in een bepaald product. Op deze manier proberen wij u zoveel mogelijk informatie te verstrekken.

Vanuit Hoofddorp (nabij Schiphol Airport) bedienen wij de Westeuropese markt.

www.lizacompany.com

Onze websites:

Plastic kaarten en kaartprinters: www.lizacards.nl , www.lizacards.be

Lanyards en keycords: www.lizalanyards.nl, www.lizalanyards.be, www.houtouwen.be

Lizacompany

Kruislaan 15

2131 WB Hoofddorp

The Netherlands

(0031) (0) 23 565 32 96

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.