Servicepassen en alarmkaarten laten drukken

Het zal duidelijk zijn dat Lizacards voor zeer veel toepassingen de plastic kaarten levert. Een bijzondere categorie hierbij vormt voor ons de servicepas alarminstallaties.

Een id-card met chip van utopiaVooral bij grotere bedrijven ontvangen medewerkers een plastic kaart met hierop een unieke code. Met deze code kunnen ze een alarminstallatie in- of uitschakelen. Het zal duidelijk zijn dat aan de uitgifte van dit soort kaarten hoge eisen gesteld worden. Zij mogen beslist niet in verkeerde handen vallen.

Alarminstallatie in- en uitschakelen met uw eigen servicepas

een alarmkaart voor de alarmgroepVoor het bedienen van het alarm wordt naast de unieke code op de kaart ook vaak een pincode gebruikt. Voor diverse relaties verzorgt Lizacards de uitgifte van de servicepas. Lizacards levert u een passende oplossing om plastic kaart en pincode apart van elkaar aan de uiteindelijke gebruiker toe te sturen.

Maar ook als servicepas voor automobilisten

Servicepas voor een Hoofddorpose scootergarageVeel garages kiezen ervoor om hun klanten altijd zo goed mogelijk te informeren. Dat kan met de servicepas van Lizacards. Een plastic kaart waarop de belangrijkste gegevens van de auto maar ook van de garage zijn vermeld. Een perfecte service voor uw klanten.

Veel garages kiezen ervoor hun eigen servicepas te printen, dat kan met onze pvc kaartprinters.