Een klantenkaart voor het animalcentrePlastic klantenkaarten en plastic klantenpassen

Niet alleen bij allerlei winkels worden klantenkaarten gebruikt. Ook bij restaurants en bij dienstverlenende bedrijven als bijvoorbeeld fitnesscentra wordt steeds vaker gekozen voor een klantenkaart om klantentrouw en loyalty te belonen.

Klantenkaarten bij uitzendbureaus

Klantenkaart/kortingspas voor Tempo-teamTempo Team werkt al vele jaren met een eigen klantenkaart voor haar uitzendkrachten. Hoe langer en hoe meer een uitzendkracht voor Tempo Team werkt hoe meer voordelen de medewerker kan krijgen. Op vertoon van de pas is dit voordeel te krijgen bij partners waar Tempo Team mee samenwerkt.

Klantenpas in restaurants, café's en espressobars

Klantenkaart voor reisbureau OADIn de horeca zien we steeds meer dat een klantenkaart niet alleen voor kortingen wordt ingezet. Ook hier wordt de kaart steeds vaker uitgegeven als een klantenkaart met een vooraf bepaalde waarde: een giftcard dus. Denkt u eens aan een lunchroom die haar eigen unieke klantenkaart verkoopt aan de vaste klanten. De kaart wordt hierbij van een eigen waarde voorzien en met deze kaart kan vervolgens worden afgerekend.

Grootste voordeel?: direct geld in de kassala!

Fitness-centra en zonnestudio's met een klantenkaart

Klantenkaart voor GOpureBij een fitness-centrum of zonnestudio's wordt een klantenkaart niet alleen gebruikt voor klantenbinding maar met de opgenomen chip, barcode of magneetstrip kan ook de aanwezige apparatuur worden aangestuurd. Een zonnebank of fitness apparaat 'weet' dan precies het gewenste programma van de klant.

Wanneer u zelf een klantenkaart wil printen, kijk dan bij onze cardprinters.

...