Voor het drukken van uw spaarkaart gaat u naar Lizacards

Klantenkaart voor reisbureau OADLizacards is de drukker van de spaarkaarten van letterlijk honderden bedrijven in de retail, horeca, dienstverlening, leisure, vrije tijd, enzovoorts. Met deze spaarkaarten wordt het voor de consument mogelijk gemaakt om een spaartegoed op te bouwen bij de betreffende winkels. Naar keuzen kan het spaarsaldo worden afgeboekt bij een later bezoek aan de winkel of worden uitgekeerd in de vorm van voordeelbonnen.

Een spaarkaart via uw eigen kassasysteem

Sportpas voor DJ's Work-outVeel kassasystemen bieden de mogelijkheid om hierin met een spaarkaart te werken. Lizacards is dan graag uw drukker voor de spaarkaarten zelf. Zij kunnen worden uitgerust met een barcode, magneetstrip of chip waardoor de kaart herkenbaar wordt in het systeem. Neemt u eens contact met ons op om kennis te maken met onze verrassend aantrekkelijke tarieven.

Voordelig spaarkaartsysteem voor klantenkaarten

De spaarkaartsystemen die op dit moment in de markt verkrijgbaar zijn, zijn vaak gekoppeld aan een (duur) kassasoftwarepakket of aan de betaalterminal. In dat laatste geval wordt u geconfronteerd met hoge transactiekosten aan de bank

Daarom spaarkaartsysteem via het internet

De hoge prijs van veel bestaande spaarkaartsystemen heeft ertoe geleid dat wij een spaarkaartsysteem hebben ontwikkeld dat geheel werkt via het internet. Onze plastic kaarten van het credit card formaat en een abonnement op ons spaarkaartsysteem: meer heeft u niet nodig!