Personaliseren ledenpassen, barcodes op klantenkaarten, u vraagt en wij maken het

Om de plastic kaart daadwerkelijk te kunnen gebruiken dient deze ook van persoonsgegevens, een barcode of van een gecodeerde chip of magneetstrip worden voorzien. Vanzelfsprekend kunt u hiervoor terecht bij Lizacards.

Personaliseren middels thermotransfer

ledenpas met barcodeMet thermotranfer worden de benodigde gegevens in de toplaag van de kaart geprint. Hierdoor ontstaat een letterlijk onuitwisbare afdruk.

Plastic kaart van een barcode voorzien

Om een klantenkaart of kortingskaart goed te kunnen inzetten is het noodzakelijk dat deze wordt voorzien van een unieke barcode. Wij printen barcodes op vele honderdduizenden kaarten per jaar. En vanzelfsprekend adviseren wij u bij de juiste keuze, bijvoorbeeld EAN-13, Interleaved 2 of 5 (ITF 2/5), code 39 of een Unicode barcode. Voor iedere toepassing zorgen wij voor de beste barcode.

Coderen van chipcard of magneetstripkaart

ledenpasIndien u kiest voor een plastic kaart met magneetstrip of chip is het ook belangrijk dat deze kaart van de juiste gegevens wordt voorzien. Belt u ons voor de technische specificaties.

Embosseren van plastic kaarten

In ziekenhuizen en bij creditcard organisaties wordt nog veel gewerkt met geëmbosseerde kaarten. Dat betekent dat de persoonsgegevens in de plastic kaart worden geponst. De letters komen dus in reliëf op de kaart te liggen. Vraagt u ons naar de beste keus in uw situatie.

Wilt u zelf de kaarten printen? Dat kan met onze pvc kaartprinters.


...